this is my real hair, sadly...

oh i hate it,vill bara att raka av skiten

='-'=

åhhhh vad fina tights givvit to me!!

no girl ll understan this;) wish they did though...

Damn vilken rolig kväll jag har haft! jag har gjort värsta framstegen på COD nya rekord och grejjjer;) uppgraderade min m60e4 = red dot + g3 men god den va dålig, blir not bättre när man får silencer.


fine fine for u

Idag vaknade jag av att dörren öppnades och typ stängdes av korsdrag eftersom att jag glömde.. Elr han somna innan jag hann stänga fönstret'-' Aja today har ja varit på stan me Nadia vi letade efter prao vi hittade på Fuge elr va fan de hette, sen kom Thato, sen träffade vi Julia också shajwan på bussen hem. hahah, jag ger upp med detta inlägg nu..............

ska jag börja igen?

Okej dem där bilderna e jätte gamla.. Men det skulle faktiskt vara kul att börja igen, sist höll jag på med motorkross i 4 år.

♪ ♫


vem vill inte ha det här ?

Give it to me ....

truly madly deeply

Bara jag som älskar att komma hem, kliva genom dörren, upptäcka att ingen e hemma byta ut dem åt sittande jeansen till mjukisbyxor sätta upp håret, äta något, och sen sitta vid datan och ps3 resten av kvällen också sjuta upp läxorna till sista sekund..
Nej men ärlig talat du finns ju inget att skriva om.. men alltså en del han skriva en hel livshistoria i ett inlägg, hur går det till? Det ända jag kan skriva om nu e att jag sitter och håller i ett plast illaluktande litet leksaks lamm som förmodligen kommer ifrån någon 10 krs automat, som affärena försöker att käna lite extra pengar på, funkar ju på min syster hon samlar på dem och dem finns över allt i huset... god nu har jag skrivit ovanligt mycket.


Assassin's Creed Brotherhood

okej.. kl är snart 3, vet inte ens varför jag e uppe? saken är den att jag inte orkar gå och lägga mig elr ens resa mig upp, jag har om 20 min sutit vid datan i 6 timmar! jag har kollat på youtube allt från hur man sätter in hårförlängning till hur människor försöker prata svenska.oh jusste spel trailers också.. som den här: gud vilken grafik! ser ju ut som en film, om jag får gissa har det här spelet en väldigt bra historia!

let me think about it

Kom för ett tag sedan på att vi har någon jäkla sv dikt tills imrn måste göra den nu...Varför en dikt, vi lever inte på 1800-talet även om vissa vill tro de..

varför måste man ens skriva en rubrik, tar ju 100 år att komma på en ..

IDAG ska jag åka till en frisör så dem får fixa min lugg... Kommer nog ljuga och säga att det var en kompis som klippte den hahah ;)

the days r going so f* slow









RSS 2.0